måndag 30 december 2013

Årets sista inlägg och snart årets sista dag

Detta år har sprungit iväg...så säger många med  mig...
Hann inte ens smaka på tårtan som bjöds före jul....hoppas den blev uppäten?!

Nu är det snart nytt år- j
2014 blir ett supervalår och det år som gör att Sverige tar en annan färdrikting än tidigare efter valet i september!
Jag har haft härliga dagar, med långpromenader, samvaro med nära och kära - innan dottern packade sin resväska och for iväg till värmen i Mexico.:))
Hoppas verkligen att det blir en fantastisk härlig resa och ett minne för livet.

Det blir några dagar kvar med julpynt och adventsljus...men sen är skönt att  plocka ner allt och gå in i januari månad med det ljus som det innebär om några veckor! 

Blev sittande sent igårkväll och tittade på en dokumentärfilm om Monica Zetterlund och det var ett nöje, liksom filmen på bio som jag såg nyligen- hon var en fantastisk sångerska med många fina låtar!

Nu är årets sista dag snart här och även Skövde Nyheters sista tidning för 2013 som kom dunsande genom brevlådan igår kväll....där finns ett reportage om supervalåret 2014 och där jag och Monica Green verkligen både bokstavligt som fysiskt vinner dragkampen mot Ulrika Carlsson och Katarina Jonsson !
Det bådar gott!

Avslutar årets sista blogg med en bild ifrån juldoppet i Hjo i slutet av november då badtemperaturen i Vättern inte var speciellt hög...men det var en bedrift att oss att bada och dessutom var det en härlig stämning och väldigt många i publiken:)) 

Gott slut till er alla
Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar