lördag 29 mars 2014

En stulen timme


Varje gång vi ställer om till sommartid känns den stulna timmen extra mycket värd och även så idag.
Hoppas denna söndag blir solig och fin. Jag hoppas att många passade på att släcka ner alla lampor under lördagkvällens Earth Hour- jag satt med tända ljus och myste:))

Igår samlades alla S ombud från Skaraborg inne på Folkets  Park i Götene för att averka årets Distriktsårskongress och val av riksdags- och regionfullmäktigeledamöter.
Mars månad är ju årsmötesmånad och nu kan vi lägga även denna kongress till handlingarna och konstatera att Skövde står som värd för S Distriktsårskongress  2015.
I onsdags var jag på Skövdes Visionsdag på Portalen, Gothia Science Park. En Visionsdag med temat Unga. Det var en härlig eftermiddag med fantastiska ungdomar som verkligen visade att de är engagerade, pålästa och oblyga. Det bådar gott för framtiden!

  

22 årige Jonas von Essen kom för två år sen över en bok om att träna sitt minne och är nu nybliven Världsmästare i minne.
Idag ska vi fira min mosters födelsedag och jsg hoppas kunna ta med med en fin vårbukett till henne.


Nu är klockorna omställda, timmen borta och denna sista söndag i mars igång- den kommer att fyllas med olika aktiviteter. Först ut bli nog en frukost på balkongen- det känns som en bra start.
Ha det gott
Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar